Nordic Effect

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Om oss

Nordic Effect

Välkommen in i vår värld av ultimat avkoppling, berikad med de finaste dofterna och upplyst med fantasieggande nya skapelser –
välkommen in till oss på Nordic Effect®.

Inspirerad av skönheten i ren, tidlös och modern design, är Nordic Effect® ett svenskt livsstilsvarumärke som är synonymt med inre balans, innovation och lyxiga dofter inom hemmets doft-, aromaterapi- och hälsoavdelningar.

Se även villkor för viktig information.

Kundnöjdhet
96%
Tina Persson

  Jag jobbade i flera år på Nordic Effect och var med från början på resan att ta fram ett modernt, attraktivt, brett sortiment. Jag följde upp hela kedjan, från tillverkning till slutkund och aftersales. En spännande resa med lyckat resultat!

  Tina Persson

  Nordic Effects tidigare produktchef

  Elin Ainerfors Gustafsson

   Hade ett problem med en del som saknades då jag hade köpt lampan. Jag fick ett snabbt svar från kundtjänst som kändes så personligt och behjälpligt. Några dagar senare fick jag hem paketet med den del jag behövde, och några små extrasaker. Så varmt bemötande!

   Elin Ainerfors Gustafsson

   Onlinekund

   Helene Mohr

    Jag älskar oljan och lampan som jag köpte av Nordic Effect. Jag blandar oljan med attika och vatten för att göra min egen sköljmedel. Doften är helt magiskt och skapade ett visst lugn i huset. Sedan vi har skaffat en saltstenslampa så blev min sons hosta mycket bättre (han är astmatiker). Kan stark rekommenderar saltstenen. Behagligt ljus och strålar ut värme.

    Helene Mohr

    Onlinekund

    Rulla till toppen